Acasă Utile Reteta simpla care iti aduce bani si prosperitate in casa!

Reteta simpla care iti aduce bani si prosperitate in casa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Foloseste metodele inteligente cu banuti Feng Shui, pentru a atrage energia bunastarii si a abundentei Elementele Feng Shui de acasa sau de la birou nu iti aduc bunastarea daca nu esti ahtiat dupa ea, insa iti ofera suportul necesar pentru a atrage energia banilor.

Feng Shui-ul te ajuta sa creezi un mediu, atat acasa cat si la birou, care te intareste si te ajuta sa atragi energia bunastarii.

Cea mai buna optiune feng shui pentru energia banilor este sa ai casa si afacerea curate, utilizand simboluri care sa comunice bunastarea, folosind metode feng shui precum cristalele, imagini specifice si chiar uleiuri esentiale, cu scopul de a creste energia feng shui a casei tale.

Energia feng shui propice banilor inseamna si mentinerea nivelurilor de oxigen ridicate, mereu.

Asta inseamna ca spatiul in care stai sa fie aerisit, cu un aer de o calitate vibranta, dar si decorat cu plante care sa il purifice; este cea mai simpla metoda feng shui de a pastra energia in spatiul vibrant si pregatit de bunastare.

Lumina naturala este, deasemenea, foarte importanta pentru o buna energie feng shui. In cazul unui spatiu slab luminat, sau fara lumina naturala, un sistem de iluminat inteligent va face diferenta.

Pentru a atrage ( a pastra, dar si pentru a inmulti) energia in abundenta, trebuie sa creezi energie de buna calitate in spatiul tau, fara indoiala. Daca pretinzi ca spatiul tau are o energie pozitiva datorita faptului ca atarni clopotei si cristale care nu functioneaza este o prezumtie falsa si naiva.

Asadar, concentreaza-te sa creezi o fundatie solida si apoi aplica ponturile feng shui de bunastare si prosperitate, precum si leacurile cu care relationezi.

Alege mereu elemente feng shui care sa dea sens casei sau biroului; o broasca cu trei picioare poate parea absolut hilara intr-o casa moderna ( decat daca nu reprezinta ceva semnificativ pentru tine); si sigur nu vor functiona ca sa atraga prosperitatea.

Cea mai potrivita si puternica metoda de decorare feng shui este cea subtila, cea care are un inteles adanc si este conectata cu energia personala, exprimand in acelasi timp necesarul de elemente feng shui din zone specifice ale locuintei tale.

3 metode feng shui de a atrage prosperitatea

1: Foloseste elemente cu apa pentru abundenta

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentDescoperire de ultima ora! Trei planete din vecinatatea Pamantului pot fi locuite
Articolul următorCe se intampla in corpul tau daca pui usturoi in gura timp de trei minute! Chinezii fac asta din cele mai vechi timpuri