Ce se intampla in corpul tau daca pui usturoi in gura timp de trei minute! Chinezii fac asta din cele mai vechi timpuri | Cap Limpede

Ce se intampla in corpul tau daca pui usturoi in gura timp de trei minute! Chinezii fac asta din cele mai vechi timpuri

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Usturoiul este recunoscut ca cel mai puternic antibiotic natural. De asemenea, este o leguma versatila care poate fi folosita intr-o sumenedie de feluri pentru a trata anumite probleme de sanatate, si a imbunatati starea intregului corp.

Proprietatile sale anti-bacteriene si anti-inflamatorii il fac un ingredient foarte utilizat in multe remedii pentru diverse boli si recuperare. Un fapt relativ interesant este ca chinezii, pe vremuri, obisnuiau sa suga usturoiul ca pe o acadea timp de 3 minute in fiecare dimineata. Aceasta procedura este extrem de benefica.

Usturoiul contine un numar mare de compusi sanatosi, care prin aceasta metoda intra in corp prin saliva si curata vasele de sange. Dupa ce il tineti 3 minute in gura, ar trebui sa aruncati catelul de usturoi. Apoi, pentru a masca putin mirosul, spalati-va pe dinti sau mestecati niste boabe de cafea sau patrunjel, noteaza andreilaslau.

Controleaza apetitul, stimuleaza sistemul imun, previne bronsita, protejeaza rinichii, curata pielea, sunt cateva dintre efectele miraculoase ale acestui obicei.

Loading...

In Egiptul antic si in timpul romanilor, usturoiul era cunoscut ca un mijloc preventiv al bolilor contagioase.

Ce se intampla in corpul tau daca pui usturoi in gura timp de trei minute! Chinezii fac asta din cele mai vechi timpuri was last modified: mai 3rd, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close