Ingrediente:

1 kg cartofi
2 dovlecei
3 ardei capia
1 lamaie
2 lingurite zahar
2 lingurite mustar de Dijon
1 lingurita boia dulce
cateva frunze de menta
3 linguri ulei de masline
vinegreta

Mod de preparare:

1. Fierbe 15 minute, in apa cu sare, 1 kg cartofi taiati bucati si apoi scurge de lichid. Frige 2 dovlecei taiati felii pe lungime si 3 ardei capia, pana cand coaja se arde. Curata de coaja si taie bucati.

2. Prepara vinegreta: amesteca cu telul zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita boia dulce, cateva frunze de menta, rupte, si 3 linguri ulei de masline.

3. Combina cartofii si legumele rumenite, toarna vinegreta si amesteca. Serveste calda sau la temperatura ambianta.

Pofta Buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.