Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
1 kg cartofi
2 dovlecei
3 ardei capia
1 lamaie
2 lingurite zahar
2 lingurite mustar de Dijon
1 lingurita boia dulce
cateva frunze de menta
3 linguri ulei de masline
vinegreta
Mod de preparare:
1. Fierbe 15 minute, in apa cu sare, 1 kg cartofi taiati bucati si apoi scurge de lichid. Frige 2 dovlecei taiati felii pe lungime si 3 ardei capia, pana cand coaja se arde. Curata de coaja si taie bucati.
2. Prepara vinegreta: amesteca cu telul zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita boia dulce, cateva frunze de menta, rupte, si 3 linguri ulei de masline.
3. Combina cartofii si legumele rumenite, toarna vinegreta si amesteca. Serveste calda sau la temperatura ambianta.
Pofta Buna!