Remediul natural impotriva celei mai de temut boli! Ai nevoie de trei ingrediente simple

Raw Life and Style

Exista o combinatie unica, extrem de eficienta, care are capacitatea de a ucide celulele canceroase inainte ca acestea sa se dezvolte, fiind practic un stimulent al sistemului imunitar.

Bautura miraculoasa contine formula perfecta : contine zaharuri cu ajutorul carora ademeneste celulele canceroase ( intrucat celulele canceroase consuma de 15 ori mai multa glucoza decat celulele sanatoase) si ingredientul surpriza, bicarbonatul de sodiu care distruge aceste celule, noteaza secretele.

Partea interesanta este ca de azi inainte iti poti prepara singur acest amestec, avand nevoie doar de 3 ingrediente din casa:

Click pe aceeasi tema:  Originea comuna a mai multor tipuri de cancere, descoperita in urma unui studiu genetic al cercetatorilor din Marea Britanie!

Reteta

• 1/2 de lingurita de bicarbonat de sodiu

• 1/2 de lingurita de sirop de artar

• 1/2 de banana

Instructiuni:

Zdrobeste banana cu ajutorul unei furculite, pana cand se formeaza un fel de pasta. Combina aceasta „pasta” cu siropul de artar si bicarbonatul de sodiu. Amesteca bine pana cand vei obtine un preparat omogen.

Mod de administrare:

Ia cate o lingura din acest preparat in trei prize de-a lungul zilei timp de o luna.

Pe durata curei, scoate din alimentatie faina alba, zaharul si carnea. In plus, acest amestec este extrem de eficient si in tratamentul tusei.

Click pe aceeasi tema:  Avertismentul prof. dr. Mircea Diculescu: "numarul cazurilor de cancer de colon s-a triplat!" Care este cel mai prost obicei alimentar care ne poate imbolnavi?

spre