Un ansamblu de domino de peste 127.000 de piese, ce cuprindea constructii reprezentand Zidul Belinului si o piramida egipteana, printre alte situri, a fost distrus in cateva minute, intr-o sala de sport din Budingen, Germania, pentru a atinge un nou record mondial.

Ansamblul, reprezentand o calatorie in jurul lumii, construit din 127.141 de piese, in mai multe saptamani, a fost demolat in doar sapte minute, depasind recordul mondial anterior – distrugerea unui domino de 49.614 piese.

De asemenea, in cadrul acestui demers, al companiei Sinners Domino Production, au mai fost stabilite alte doua recorduri: distrugerea celui mai mare zid din piese de domino construit vreodata, cu 31.405 piese si avand o inaltime de 30 de metri, si a celei mai mari piramide, din 13.486 de piese de domino.

Autorii proiectului au mai reprodus si logo-ul companiei, dar si simbolurile Yin si Yang, ambele cu 10.000 de piese.

Alte situri din lume, reproduse din piese de domino, care s-au prabusit rand pe rand, au fost Wall Street din SUA, Zidul Berlinului, de dimensiuni mai mici decat cel de 30 de metri, amplasat pe o harta a Germaniei, colorata ca drapelul national, si Colosseumul din Roma.

Tower Bridge din Londra, in jurul caruia au fost puse piese albastre pentru a reprezenta apa, a ramas insa in picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.