Recomandarea unui fost comandant NATO! Ucraina trebuie inarmata URGENT! Rusii vor ataca in 60 de zile! VIDEO – Cap Limpede

Recomandarea unui fost comandant NATO! Ucraina trebuie inarmata URGENT! Rusii vor ataca in 60 de zile! VIDEO

Generalul Wesley Clark, fost comandant al fortelor NATO in Europa si consilier onorific pe probleme strategice al lui Victor Ponta, este de parere ca Ucraina nu este inarmata asa cum ar trebui in infruntarea cu Rusia.

Acesta vine si cu argumente in acest sens, afirmand, intr-un articol publicat in Newsweek, ca, desi ideea ca Ucraina este „neajutorata” in fata agresiunii rusilor e falsa, aceasta nu-si foloseste insa toata capacitatea.

Pana in acest moment, spune el, au fost mobilizati 41.000 de soldati. Cei care li se vor adauga sunt antrenati „rudimentar”.

Click pe aceeasi tema:  Un fost lider budist s-a intors din morti pentru a transmite un mesaj credinciosilor!

Se estimeaza ca 9.000 de soldati din Federatia Rusa si circa 30.000 – 35.000 de luptatori separatisti sunt in estul Ucrainei.

Acestia dispun de aproximativ 400 de tancuri si 700 de piese de artilerie, inclusiv lansatoare de rachete.

Alti 50.000 de soldati rusi asteapta langa granita cu Ucraina, iar in Crimeea inca 50.000.

Clark trece in revista dotarile armatei ruse, pe care o califica „foarte avansata”, net superioara celei din Ucraina, care foloseste mai ales echipament vechi, din epoca sovietica, confruntandu-se cu multe lipsuri la acest capitol.

Click pe aceeasi tema:  Marea Neagra fierbe! Avioane militare ruse s-au apropiat periculos de un distrugator american in largul coastelor Romaniei!

Potrivit lui Clark, fortele ucrainene ar trebui sa se astepte la un atac in decurs de 60 de zile, daca se tine cont de tiparul actiunilor Rusiei, de declaratiile facute si de antecedentele lui Putin.

Ucraina, de una singura, nu poate opri agresiunea ruseasca, avand nevoie de asistenta militara imediata, avertizeaza fostul comandant al fortelor NATO in Europa.

Sursa: ziare.com

Citeste caplimpede

Click pe aceeasi tema:  Profetia care ne da fiori a unui cunoscut scriitor! Romania a ales calea UZBEKa a luptei anticorupti! Vezi ce ne asteapta!
spre