Acasă Stirile zilei Reactia unui cunoscut jurnalist: „Jandarmeria se face de ras, devine sluga lui...

Reactia unui cunoscut jurnalist: „Jandarmeria se face de ras, devine sluga lui Liviu Dragnea”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rares Bogdan il avertizeaza pe seful Jandarmeriei ca trebuie sa fie in slujba cetateanului, si nu a politicanului, dupa ce fortele de ordine au blocat 2000 de oameni in Pasajul de la Universitate, nu i-au lasat sa iasa la suprafata, din cauza ca a fost gasit un pistol de jucarie in geanta unui manifestant.

„Mi se pare grav ce face Jandarmeria. Sub conducerea actualui sef, Jandarmeria se face de ras, devine sluga lui Liviu Dragnea. Am un respect deosebit pentru Jandarmerie. Cred ca pot dovedi ca sunt alaturi de popor. Nu cred ca procedeaza corect. Faptul ca i-au legitimat pe toti cei veniti din toata tara la Gara de Nord. Nu inteleg comportamentul Jandarmeriei. E o vreme caineasca. Europa e cu ochii pe noi: Euronews, CNN, BBC. O rog cu tot sufletul pe doamna Carmen Dan sa vorbeasca dansa cu seful Jandarmeriei sa nu-si bata joc de aceasta institutie. Isi bat joc de imaginea Ministerului de Interne. Ce au facut ei la ora actuala este incredibil.

Jandarmeria vorbeste prostii. Incearca sa fie un slugoi. Este o bataie de joc pentru aceasta arma. Sunt peste 20.000 de oameni, sunt 2000 de oameni blocati la Piata Universitatii doar pentru ca a fost descoperit un pistol de jucarie. Nu exista justificare pentru a bloca protestatarii de la Universitate. Ei trebuie sa apere cetateanul, nu PSD, pe doamna Dancila sau Iohannis. Ar trebui sa se gandeasca foarte serios seful Jandarmeriei daca vrea sa fie medaliat ca sluga sau vrea sa fie in slujba cetateanului. Trebuie sa apere cetateanul din strada, nu politicianul”, a spus Rares Bogdan la Realitatea TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos