Acasă Politic Reactia PSD, dupa circul badaranului Badulescu: „Nu comentam actiunile pe persoana fizica...

Reactia PSD, dupa circul badaranului Badulescu: „Nu comentam actiunile pe persoana fizica ale unora care nu reprezinta sub nicio forma actiunile Partidului Social Democrat”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, sustine ca Aurelian Badulescu a actionat ca „persoana fizica” in momentul in care l-a agresat pe Nicusor Dan, impiedicandu-l sa isi sustina conferinta de presa.

„Nu comentam actiunile pe persoana fizica ale unora care nu reprezinta sub nicio forma actiunile Partidului Social Democrat. Ne distantam clar de orice manifestare violenta, de orice act care depaseste lupta de idei”, a declarat Romascanu pentru Digi24.

Lia Olguta Vasilescu, in schimb, il incurajeaza pe Badulescu sa continue.

„Ce e puisorilor? Ati uitat cum faceati cand eram noi la guvernare? Cum tipati? Cum injurati? Cum va tavaleati pe jos? Nu va place de Badulescu? E ‘prost crescut’? ‘Nu se face asa ceva’? Cereti respect? Pai o sa primiti respect fix cat ati aratat si voi altora…”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a avut un comportament agresiv si penibil in acelasi timp in timpul conferintei de presa a lui Nicusor Dan, incercand tot timpul sa il provoace pe acesta si sa il impiedice sa isi sustina conferinta de presa.

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.