Acasă Politic Deputat PNL, previziune sumbra pentru actualul primar al Capitalei: „Nicusor Dan o...

Deputat PNL, previziune sumbra pentru actualul primar al Capitalei: „Nicusor Dan o va invinge pe Firea la o diferenta umilitoare. 65% dintre bucuresteni sunt votanti anti-PSD”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi este convins ca Nicusor Dan va castiga detasat alegerile din Bucuresti, mai ales dupa atacul brutal al viceprimarului Aurelian Badulescu la adresa candidatului PNL-USR.

„65% dintre bucuresteni sunt votanti anti-PSD. Firea nu are nicio sansa in fata unui Nicusor Dan sprijinit de dreapta unita. Nici macar una.

Din acest motiv, Firea va miza totul, totul, totul pe o singura strategie: ‘Nicusor Dan nu e candidatul dreptei. Nicusor nu e sustinut de PNL. Nu e sustinut de USR. Nu e sustinut de PLUS. Nu e sustinut de PMP.’

Veti citi zilnic soparle: Nicusor atacat de penelisti. Nicusor parasit de useristi.

Si tot asa. Pana in septembrie.

Ce nu intelege Firea e ca administratia ei a fost atat de incompetenta, de sfidatoare, de agresiva si de detestata de bucuresteni, incat orice partid relevant – cu exceptia PSD – se anihleaza pur si simplu politic si moral daca nu vine alaturi de alternativa curata la actualul primar. Blocul pro-Nicusor Dan va fi de neclintit – pentru ca asta e de fapt cererea generala a comunitatii.

Din acest motiv, nu doar ca Nicusor Dan o va invinge pe Firea, dar o va face la scor, la o diferenta umilitoare, cum a facut si Klaus Iohannis cu Victor Ponta. Ne vedem in seara alegerilor, la Universitate, cu print screenul asta”, a scris Raetchi pe Facebook.

Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a avut un comportament agresiv si penibil in acelasi timp in timpul conferintei de presa a lui Nicusor Dan, incercand tot timpul sa il provoace pe acesta si sa il impiedice sa isi sustina conferinta de presa.

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.