Cap Limpede

Politic

ADN de PRM. Reactie halucinanta a Olgutei Vasilescu, dupa circul lui Badulescu: ” Cereti respect? Pai o sa primiti respect fix cat ati aratat si voi altora”

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu incurajeaza comportamentul grobian al viceprimarului Capitalei, Aurelian Badulescu, care a sabotat, vineri, conferinta de presa a lui Nicusor Dan, avand un comportament extrem de agresiv.

„Ce e puisorilor? Ati uitat cum faceati cand eram noi la guvernare? Cum tipati? Cum injurati? Cum va tavaleati pe jos? Nu va place de Badulescu? E ‘prost crescut’? ‘Nu se face asa ceva’? Cereti respect? Pai o sa primiti respect fix cat ati aratat si voi altora…”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a avut un comportament agresiv si penibil in acelasi timp in timpul conferintei de presa a lui Nicusor Dan, incercand tot timpul sa il provoace pe acesta si sa il impiedice sa isi sustina conferinta de presa.

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105885").on("click", function(){ $(".com-click-id-105885").show(); $(".disqus-thread-105885").show(); $(".com-but-105885").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});