Acasă Stirile zilei Rares Bogdan dezvaluie scenariul prin care sefa DNA va fi scoasa din...

Rares Bogdan dezvaluie scenariul prin care sefa DNA va fi scoasa din joc! Tariceanu este calaul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul Tv Rares Bogdan lanseaza un scenariu interesant. Intr-un editorial pentru Evenimentul Zilei, realizatorul spune ca „nu Iohannis o va demite pe Kovesi, ci Tariceanu” si subliniaza intr-o postare pe Facebook ca liderii coalitiei „nu se vor lasa pana nu isi vor pune planul in aplicare”.

„Planul e maret. Oricat de aiuritoare ar fi ca argumentatie morala, cele mai negre scenarii devin credibile, caci pentru demiterea lui Kovesi, Lazar si ulterior Horodniceanu se va investi totul. Tariceanu este pregatit sa devina presedinte interimar, iar in aceasta calitate nu va avea decat trei interdictii: nu poate adresa mesaje de interes national Parlamentului, nu-l poate dizolva, nu poate initia referendum. Deci va putea face lobotomie DNA-ului. Totodata, „colegul” Dragnea va scapa de interdictia de a fi membru al Guvernului avand condamnare. Iar daca vrea, va putea fi uns imparat pe viata, va putea trece chiar la mahomedanism, ca sa aiba 4 sotii. si va fi iertat, caci poporul isi va aduce aminte ca e pacifist: nu dorea demiterea lui Kovesi, nu stia de OUG 13, iar lui serban Nicolae i-a ordonat sasi lege cateaua.”, scrie Rares Bogdan pentru EVZ.

„Nu se vor lasa pana nu isi vor pune planul in aplicare….. Vremuri grele pentru Romania. Astia par ca au venit la guvernare nu sa guverneze ci sa isi rezolve problemele penale ale lor si ale prietenilor si sponsorilor….. Urat si dezamagitor. Saraca tara….”, comenteaza Rares Bogdan pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos