Francezii din Monte Carlo premiaza cluburile din Mamaia. Muzica buna, bautura pe alese si zambetul fetelor frumoase i-au vrajit pe turistii straini. Printre ei se numara si printul Albert de Monaco, cel care ii va acorda primarului Radu Mazare trofeul pentru cea mai fashion statiune de cluburi din Europa.

Chiar daca Mamaia nu abunda in cladiri cu zeci de etaje, cluburile de pe litoralul romanesc i-ar putea face pe bogatii de pe riviera franceza sa creada ca suntem cel putin la fel de buni la distratie ca cei din Monte Carlo.

„Uite ca este domeniul asta al distractiei, al lipsei de reguli si restrictii, al fetelor frumoase, pe care noi trebuie sa-l promovam si ai vazut cum se uitau dupa calutii nostri pe tocuri, caluti veniti din Romania care ca sa promoveze tara. Nu se uitau la Ferrari, nu se uitau la Lamborghini, la yahturi, se uitau dupa aceste mandrete de romance”, a declarat Radu Mazare, primarul Constantei.

30 de romance de la malul marii au facut senzatie pana si la Monte Carlo, la Festivalul International al Cluburilor. Peste o suta de cluburi din lume, printre care si 5 discoteci din Mamaia, s-au intrecut pentru trofeu. Iar de la anul, Festivalul s-ar putea muta la Mamaia.

„George, primarul din Monaco, este un prieten de al meu si ne-a ajutat pe noi Romania sa intram in acest eveniment. Am avut o discutie. De anul viitor vom importa acest festival. Va fi o etapa in noiembrie la Monaco si o etapa in iunie in Mamaia”, a completat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.