Acasă Utile Punctul de pe corp care te poate scapa de durerile de cap...

Punctul de pe corp care te poate scapa de durerile de cap si de stres!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Viata agitata din ziua de azi ne poate da mari batai de cap si provoca mult stres, insa presopunctura poate face minuni. Daca vrei sa reduci consumul de analgezice sau cauti pur si simplu moduri alternative de calmare a durerilor de cap, de eliminare a congestiilor nazale dar si practici de eliminare a stresului, nu strica sa incerci presopunctura.

Aceasta procedura presupune stimularea unor centri nervosi, avand scopul de a trata anumite conditii de sanatate, fara a consuma medicamente. Metodaele sunt sigure si nu ne costa nimic. Trebuia doar sa identificam puncetle cu pricina si sa actionam.

Iata lista celor mai eficienti centri de presopunctura pentru eliminarea problemelor:

1. Punctul Yin Tang:

Supranumit si punctul celui de-al treilea ochi, punctul Ying Tang este pozitionat in zona fruntii, la mijlocul distantei dintre ochi. Masarea acestei zone cu degetele timp de un minut calmeaza durerile de cap.

2. Punctele Zan Zhu:

Situate deasupra sprancenelor, aceste puncte pot fi de ajutor si in congestiile nazale si tulburarile de vedere. Stimuleaza aceste 2 puncte simultan timp de 2 minute pentru eliminarea congestiilor nazale.

3. Punctele Ying Xiang:

Sunt pozitionate la exteriorul narilor, chiar deasupra buzelor, si in aliniament cu axa verticala a ochilor. Masarea lor desfunda sinusurile, reduce durerile de cap si alunga stresul.

4.Punctele Tian Zhu:

Sunt pozitionate pe axa mediana a cefei, iar stimularea lor inlatura congestiile si calmeaza durerile de ochi, de urechi si de cap.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos