Acasă Stirile zilei PSD nu stie cum sa mai faca rost de bani! „Fiscalizam totul!...

PSD nu stie cum sa mai faca rost de bani! „Fiscalizam totul! Veti cere facturi si bonuri peste tot”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Despre introducerea unui impozit pe gospodarii in locul cotei unice, anuntata de surse din Ministerului Finantelor, Lia Olguta Vasilescu a punctat ca „este sistemul american”. Oamenii vor putea sa isi deduca cheltuielile facute, cum ar fi, spre exemplu, cele cu meditatiile pentru copii.

„E foarte simplu. E sistemul american, daca vreti. Daca vor citi programul de guvernare vor intelege. Ca sa scoti din economia neagra toti banii posibili. De unde incasam ca sa marim salariile…pai o sa fiscalizam totul. Daca dumneavoastra veti avea posibilitatea sa duceti copilul la scoala de balet si ati putea sa deduceti cheltuiala. O sa cereti chitanta. Veti ajunge la un moment dat sa cereti de peste tot facturi si bonuri. Va duceti copilul la mediatie si cereti chitanta”, a explicat ministrul Muncii.

”Prin gospodarie intelegem un grup de persoane, inrudite sau nu, care accepta prin semnatura sa declare la Fisc ca si-au constituit un patrimoniu comun. Nu in scop comercial, ci pentru a-si gestiona nevoile familiale”, a precizat ministrul de Finante.

Ministerul Finantelor a initiat discutii cu mediul de afaceri in vederea introducerii impozitului progresiv si renuntarea lacota unica de impozitare, informeaza HotNews. Informatia vine sa confirme declaratiile recente ale ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dar si programul de guvernare al PSD, care prevede impozitarea progresiva de la 1 ianuarie 2018.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos