Acasă Politic PSD-istii se mobilizeaza in secret! Dragnea nu-si asuma protestul de la Cotroceni!

PSD-istii se mobilizeaza in secret! Dragnea nu-si asuma protestul de la Cotroceni!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sustinatorii PSD vor sa demonstreze in fata Palatului Cotroceni duminica impotriva presedintelui Iohannis, dupa ce acesta si-a manifestat sustinerea publica fata de protestele impotriva ordonantelor ce modifica codul penal. Liderul PSD condamnat penal, Liviu Dragnea sustine insa ca nu isi asuma mitingul.

In ziua in care Guvernul Grindeanu va abroga OUG 13/2017 si in care se anunta cel mai mare protest de pana acum in Piata Victoriei, sustinatorii PSD se mobilizeaza in secret pentru un miting anti-Iohannis. Invitatiile circula pe Facebook si nu numai, prim mesaje private.

„Buna seara! Maine la ora 15.00 grupul de „nebuni” piata Universitatii 2012 ne intalnim la ora 15.00 la Cotroceni. Daca vreti veniti alaturi de noi fara a face public pe facebook. Ne vom duce ca pe vremea lui Basescu fara autorizatie, acolo jos la intrarea principala! Daca tu nu ai sa poti veni, anunta pe cine crezi ca poate veni!”, este mesajul care circula incepand de ieri. „Partidul Social Democrat nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica. Mesajele de mobilizare aparute pe retelele de socializare nu sunt din partea PSD”, scrie Dragnea pe Facebook

sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos