Un fost deputat PSD a adresat felicitari sutelor de mii de romani care au inteles manipularea prin care guvernul incearca sa scoata din puscarii mi de condamnati, dar si sa deschida portita pentru furtul nasumat prin semnatura din bugetul institutiilor publice.

Andrei Sava, fost deputat PSD si actual membru al PSD Prahova, a transmis, sambata seara, felicitari sutelor de mii de romani care au iesit pe strazi, infruntand frigul, si care „au facut posibila aceasta victorie a dreptatii”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Printr-un mesaj postat pe Facebook, Andrei Sava, fost deputat PSD si actual membru PSD Prahova, a transmis felicitari protestatarilor.

„Felicitari sutelor de mii de romani care au iesit in piete si pe strazi, infruntand frigul si care au facut posibila aceasta victorie a dreptatii”, a scris Sava.

Acesta a tinut sa-i multumeasca si presedintelui Klaus Iohannis, dar si magistratilor care „nu au cedat in fata presiunilor unor politicieni nocivi”.

„Muttumiri Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis pentru pozitia corecta avuta si implicare! Multumiri magistratilor romani care au ales sa lupte si sa nu cedeze in fata presiunilor unor politicieni nocivi!”, a mai scris fostul deputat. Andrei Sava a precizat, in comentarii, ca este membru PSD.

„Sunt membru PSD, al unui PSD care trebuie sa apere integritatea, cinstea si dreptatea, dar care din cauza unor lideri nocivi nu a prea facut treaba buna in sensul acesta”, a afirmat social-democratul.

sursa: gandul.info