Acasă Stirile zilei Propaganda pesedista vrea sa-i inchida gura! PSD-ul vrea inlaturarea lui Chirila de...

Propaganda pesedista vrea sa-i inchida gura! PSD-ul vrea inlaturarea lui Chirila de la Vocea Romaniei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Armatele de postaci platiti de PSD nu mai au alta treaba dupa absenta din peisaj a luptelor cu Opozitia si de cand cu schimbarile regulate ale premierului dupa cum se trezeste Liviu Dragnea, asa ca au pornit o lupta de linsare mediatica a compozitorului Tudor Chirila.

Dupa ce au incercat o asociere rasuflata a lui Tudor Chirila cu etenrul Soros, acum propagandistii PSD au cerut PSD sa-l dea afara pe Tudor Chirila de la Vocea Romaniei pe motiv ca incalca regulile companiei.

Reprezentantii Pro TV arata ca luarile de pozitie pe Facebook ale lui Tudor Chirila, membru al juriului „Vocea Romaniei“, nu au legatura cu activitatea sa in cadrul postului. „Activitatile lui Tudor Chirila pe pagina personala de Facebook nu reprezinta pozitia Pro TV, asa cum este insinuat in anumite articole publicate online. Fiecare persoana are dreptul de a-si exprima public opiniile, fie ca vorbim de mediul politic sau social. Actiunile prin care isi exprima opiniile despre peisajul politic din Romania sunt in calitate de persoana fizica si nu au legatura cu activitatea lui Tudor in PRO TV.

Informatiile prezentate in articolele online care fac referire la PRO TV in acest subiect induc cititorii in eroare, inclusiv cele referitoare la implicarea angajatilor PRO TV in activitati politice, care poate fi desfasurata in conformitate cu reglementarile legislative in vigoare”, afirma Pro TV.

Precizarile Pro TV vin ca urmare a numeroaselor articole, aparute in publicatii precum Cancan si Evenimentul zilei, in care se afirma ca televiziunea, prin Tudor Chirila, se afla in spatele mobilizarii #rezist si are interese sa scoata romanii in strada. Mai mult, se specifica faptul ca declaratiile critice ale artistului la adresa guvernarii contravin regulamentului Central European Media Enterprises (CME), compania-mama a Pro TV, care ar interzice angajatilor sa emita opinii politice.

Recent, zeci de organizatii PSD au distribuit pe paginile de Facebook un atac la adresa lui Chirila in care acesta era acuzat ca este platiti de Soros si ca incalca politica Pro TV.

sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos