Acasă World Profetiile terifiante ale lui Nostradamus! Ce a spus despre cutremurul devastator din...

Profetiile terifiante ale lui Nostradamus! Ce a spus despre cutremurul devastator din Italia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cutremurul devastator din Italia a readus pe ordinea de zi profetiile celebrului medic francez. Interpretii acestuia spun ca Nostradamus a prezis inca din anul 1555 ca Italia va fi zguduita de cutremure puternice in 2016.

Cei care au interpretat profetiile lui Nostradamus sustin ca faimosul medic francez ar fi scris ca anul 2016 va fi crunt pentru planeta. Printre  nenorocirile prorocite, adeptii lui Nostradamus spun ca este si valul de cutremure din Italia, scrie voceatransilvaniei.ro.

Cutremure majore

„O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur in Sagetator, Saturn dispare”. Interpretii au ”tradus” aceasta profetie astfel: un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimtit peste tot in lume.

O durata de viata mai mare

Nostradamus a prezis ca oamenii nascuti in 2016 vor putea sa traiasca mai mult de 200 de ani si ca 80 de ani va fi o varsta medie. Ca atare, din anul 2016 s-ar putea sa ai nevoie de autorizatie pentru a aduce pe lume un copil, ar mai fi spus profetul.

Lumea din vest va renunta la taxe

In 2016, o revolta mare va pune capat taxelor pentru totdeauna.

Al Treilea Razboi Mondial

In 2016 va incepe Al Treilea Razboi Mondial si va dura 27 de ani. Razboiul va incepe dupa spusele profetului cu aparitia unei comete pe cer.

Vezuviu va erupe

Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de stiinta contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost linistit in ultimii 71 de ani si se asteapta sa ramana asa.

Umanitatea va face pace cu animalele

„Porcii vor deveni frati cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de parere ca acest lucru inseamna ca umanitatea va inceta sa sacrifice animalele. Altii cred ca asta inseamna ca tehnologia ne va permite sa vorbim cu animalele.

O noua limba mondiala va aparea

„Dupa aparitia unui nou motor, lumea va fi precum in zilele inainte de Babel.” Multi sunt de parere ca motorul adus in discutie este Internetul si ca tehnologia va creea eventual noua limba mondiala.

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrarii Les Propheties, a carei prima editie a aparut in 1555.

In urma cu 500 de ani, Nostradamus a prezis ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia, iar prima tara cucerita va fi Romania: „Din Rusia vor navali in masa, distrugatorul va ruina acel oras, va fi violenta, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flacarile Marelui Razboi nemaiputand fi oprite.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCele mai bine pazite secrete ale lumii! Bautura preferata de multi romani cu formula magica!
Articolul următorImaginea care a devenit virala! Cum arata ultimul hamburger vandut de McDonald’s in Islanda! Video