Acasă World Imaginea care a devenit virala! Cum arata ultimul hamburger vandut de McDonald’s...

Imaginea care a devenit virala! Cum arata ultimul hamburger vandut de McDonald’s in Islanda! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In toamna lui 2009 islandezul  Hjörtur Smárason a mers la McDonald’s sa-si cumpere un hamburger. Barbatul avea sa ia din fast-food ultimul hamburger si o portie de catofi prajiti, inainte de retragerea brandului din tara nordica.

Se intampla la 30 octombrie 2009, acum sapte ani. Islandezul a decis sa nu manance meniul, ci sa-l pastreze pe un raft in garaj. Aproape uitase de el, pana intr-o zi in care si-a amintit de el. Trecusera deja trei ani.  Hamburgerul arata exact ca in momentul in care l-a cumparat. Nu exista niciun semn al alterarii sau vreun miros care sa indice faptul ca ar fi expirat. Apoi a asteptat sa vada ce se mai intampla. La fel, nicio modificare in timp.

L-a pastrat timp de sase ani, fara sa observe schimbari majore in modificarea formei sau a consistentei produsului.  Asa ca barbatul a decis sa il doneze catre un muzeu national din Islanda, unde a fost depozitat timp de un an.  Acum, produsul a fost mutat la Bus Hostel Reykjavik, un hostel de care toti islandezii au auzit, scrie A1.

hamburger4

Curiosii pot vedea daca i se modifca sau nu  consistenta  printr-un live stream. Facut acum 2492 de zile, hamburgerul arata exact ca in ziua in care islandezul l-a cumparat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos