Acasă World Profetiile care au cutremurat Rusia! A fost trimisul lui Dumnezeu pe Pamant!

Profetiile care au cutremurat Rusia! A fost trimisul lui Dumnezeu pe Pamant!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pe langa profetiile ratate cu privire la sfarsitul iminent al acestei planete, au fost oameni in istorie care au profetizat cele mai mari cataclisme care urmau sa aiba loc pe Terra.

Unul din acesti oameni a fost Calugarul Abel. El a prezis soarta tarilor rusi, razboiul Rusiei cu Franta din 1812 si intrarea triumfala a lui Napoleon in Moscova, destinul tragic al Casei Imperiale a Romanovilor si moartea martirica a ultimului tar, Nicolae al II-lea. A prevestit cele doua razboaie mondiale, caderea autocratiei imperiale si valul de nenorociri care a lovit intreaga lume, ca urmare a revolutiei bolsevice. Pentru aceste profetii, calugarul rus Abel a fost aruncat in temnita, unde a petrecut peste 20 de ani.

A ajuns alaturi de cei mai mari criminali si hoti din acele timpuri, in inchisoarea din Sankt Petersburg pentru ca avusese indrazneala sa ii spuna  imparatesei Ecaterina cea Mare cum si cand avea sa moara.

Insa toate aceste masuri au fost luate in zadar. Desi nimeni nu avea voie sa vorbeasca cu acest barbat, exact la 8 luni de cand a facut previziunea, imparateasa a murit.  Evenimentul a socat intrea­ga curte imperiala, iar pe mostenitorul tronului, Pavel I, autenticitatea teribilei prevestiri l-a ingrozit, arata antena3.

La numai cateva zile de la incoronarea sa ca tar, Pavel I s-a urcat intr-o trasura si a plecat grabnic catre fortareata Shlissel­­burg, acolo unde, in temnita, zacea enigmaticul prooroc.

tarul: „Parinte prea cinstit, se vorbeste despre tine, dar si singur vad asta, ca asupra ta harul lui Dum­ne­zeu s-a odihnit. Ce spui despre domnia si soarta mea? Numeste-i pe succesorii tronului meu si vorbeste-mi despre domnia lor. Spune tot, nu te teme!”

Abel: „Scurta fi-va domnia ta si vad, pacatosul de mine, naprasnicul sfarsit al Mariei tale. in ziua de 11 martie, o moarte martirica vei primi si in iatac vei fi gatuit de talhari…”

tarul: „Ce se va intampla cu succesorul meu, printul Alexandru?”

Abel: „Frantuzul (Napoleon Bonaparte) va parjoli Moscova in timpul domniei sale, iar Alteta sa, ca rasplata, va pune stapanire pe Paris. Succesorii lui vor fi Nicolae I, apoi Alexandru al II-lea si Alexandru al III-lea”.

tarul: „Cui va lasa mostenire tronul acesta din ur­ma?”

Abel: „Lui Nicolae al II-lea, ta­rul cel sfant, care va avea cumpa­tarea si intelepciunea lui Hristos, rabdarea si puritatea unui porumbel neprihanit. Coroana imperiala o va schimba el pe cununa de spini, caci fi-va tradat de propriul sau neam, asa cum a fost vandut Fiul lui Dum­nezeu. Fi-va un razboi mare, atot­pustiitor, ce va cotropi intreaga lu­me… in vazduh, oamenii vor zbura ca pasarile si pe sub ape, vor inota ca pestii, insa se vor rapune unii pe altii cu pucioasa cea urat mirosi­toare. si in ajun de izbanda, tronul tarilor se va prabusi, iar mujicul innebunit, cu toporul in mana, va cuceri puterea. Mult sange si lacrimi de suferinta vor adapa pamantul. si vrajmasii din interiorul tarii vor biciui pamantul rusesc, prada-vor ei altarele sfinte si nimici-vor bisericile Domnului. si vor pricinui ei moartea celor mai vajnici oameni ai Rusiei”.

Calugarul Abel a vorbit apoi des­pre inceputul celui de-al Doilea Raz­boi Mondial, cand un nou Batu-Han (conducatorul mongol care a cucerit Ru­sia si a devastat Ungaria si Po­lonia – aluzie la Hitler) va ridica sa­bia in Apus, impotriva Europei.

„si frate pe frate se va ucide, si rauri de sange vor curge in lume. Dar Dom­nul cel atotmilostiv ii va ierta pe fiii sai cei fara de Dumnezeu si lumea va renaste”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos