Profetie zguduitoare pentru Romania! Ce se va intampla in 2015, potrivit lui Nostradamus – Cap Limpede

Profetie zguduitoare pentru Romania! Ce se va intampla in 2015, potrivit lui Nostradamus

Nostradamus vorbeste in celebrele sale catrene si despre Romania. Nimic nu este intamplator, iar astazi la granita Romaniei exista un conflict care arde mocnit si despre care inca nu se spun foarte multe. Intr-unul dintre catrenele profetului, se regasesc cateva versuri unde tara noastra este specificata, scrie romaniatv.net.

Conform scrierilor, Romania va avea un rol important la declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial.

„Amas s’approche venant d’Esclavonie

L’Olestant vieux cate ruinera

Fort desolee vera sa Romainie

Click pe aceeasi tema:  Profetia lui Nostradamus pentru anul 2017 care ne da fiori! Rusia va cuceri Romania pe care o va ruina pana la temelie!

Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, a scris Nostradamus.

In traducere, conform jurnalul.ro:

„Din Rusia se apropie in masa…

Distrugatorul va ruina acel oras,

Violenta distruge „Romanie” va suferi,

Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite”.

Vlaicu Ionescu este un cunoscut decriptolog al profetului Nostradamus si nu a putut face lumina in privinta folosirii numelui de „Romania” in celebrul catren. De ce? Pentru ca tara noastra este scrisa „Romainie”, ceea ce ar insemna ca s-a produs acolo o greseala de scriere (ortografica ) sau nu este vorba despre tara noastra.

Click pe aceeasi tema:  Profetia lui Nostradamus pentru anul 2017 care ne da fiori! Rusia va cuceri Romania pe care o va ruina pana la temelie!

Oricum ar fi, razboiul va incepe in Rusia, iar cand o tara vecina cu ea ( Romania ), se va afla in saracie si distrusa, atunci va incepe adevaratul razboi. Se va dezlantui iadul pe pamant si nimeni nu il va putea opri. Sa nu uitam ca multe tari din jurul Rusiei sunt membre ale NATO, iar acest fapt este un motiv foarte serios pentru inceperea unui conflict militar in aceasta zona a Europei.

spre