Criza imigrantilor din Europa va duce la declansarea celui De-al Treilea Razboi Mondial. Este profetia facuta de Nostradamus intr-unul dintre catrenele sale. Intre timp, expertii avertizeaza ca, in cel mult 50 de ani, musulmanii vor fi majoritari in Europa, iar intr-o suta de ani toti europenii vor fi musulmani.

Specialistii spun despre catren ca e o profetie legata de momentul si desfasurarea celui de-al treilea razboi mondial, scrie voceatransilvaniei.ro.

 

”In Dunare si Rhin va veni sa bea,

Camila cea mare, si nu e pocainta

Ronul va tremura mai tare decat Valea Loarei

Si in apropiere de Alpi, Cocosul ii va ruina”.

 

Acesta ar spune ca al treilea razboi mondial va incepe in clipa in care camila va bea apa din Dunare si Rhin. Nostradamus si-a scris versurile mult mai codificat decat isi imagineaza foarte multi, iar din punctul de vedere al cercetatorilor, „Camila” este asemuita cu o coalitie formata din statele arabe si care va invada Europa tocmai pana la Dunare si Rhin.

Desi acest scenariu era considerat departe de a se produce in urmatorii 20 de ani, acum, odata cu numarul mare de imigranti din statele arabe care ajung in Europa, lucrurile stau diferit.

Intr-o altfel de perspectiva, „Camila” poate sa fie populatia araba care traieste in intreaga Europa, cu precadere in Franta si Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca si ceilalti locuitori ai tarilor prin care trece Dunarea, beau apa din Dunare, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regaseste in realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.