In 24 mai 2015, incepe alinierea a trei planete. Este vorba despre Marte, Venus si Luna. Inca din antichitate, alinierea acestor trei planete a fost asociata cu dezastre naturale.

In oracolele antice acest fenomen a fost asociat cu sfarsitul lumii. Chiar si Nostradamus intr-un verset de-al sau, sustine ca intr-o luna de mai, cand aceste trei planete se vor alinia, se va produce un cutremur devastator.

Astrologii se tem ca se va produce un cutremur devastator in America de Nord. Totul va culmina cu data de 2 iunie cand va fi luna plina.

Ben Davidson nu este un profet, este un renumit om de stiinta care si-a dedicat o parte din cercetari studiului aliniamentului planetelor si a consecintelor pe care le poate avea asupra planetei noastre. Davidson sustine ca universul este de natura electromagnetica si ca seismele de pe planeta noastra sunt determinate de alinierea planetelor.

Energia pe care o emana universul in momentul acestor aliniamente produce catastrofe pe Pamant.

In centru acestei teorii sta Soarele care joaca un rol important. Marile cutremure nu se produc numai in momentul in care planetele sunt aliniate. Ele se pot produce inainte cu cateva zile ca planetele sa fie aliniate, sau la cateva zile dupa fenomen.

In perioada in care planetele se aliniaza, care poate dura cateva zile, in atmosfera inalta se inregistreaza o crestere a electromagnetismului care are asupra Pamantului influente fatidice.

Studiind acest fenomen al aliniamentului planetelor, in timp, s-a constatat ca o serie de cataclisme s-au produs.

In anii 1955, 1974,1992, 2004, 2005 si 2011 s-au produs evenimente climatice care au produs multe victime si pagube materiale.

In anul 1974, in Australia, un intreg oras a fost distrus de un taifun. Tsunamiul care s-a produs in decembrie 2004, cand s-au inregistrat mii de victime, a fost o consecinta a unui astfel de fenomen.

Marele cutremur din 2005, care a avut o magnitudine de 9 pe Richter, si s-a produs in Indonezia, a fost cauzat tot de aliniamentul planetelor.

Conform statisticilor, in perioada 2001-2010 au avut loc 7563 de catastrofe naturale, aproximativ 756 ca medie intr-un an. Peste 1244000 de persoane au murit in aceste catastrofe naturale.

Sursa: efemeride

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.