Cel mai celebru profet din istorie, Nostradamus, provoaca fiori cu prezicerile sale.

Acesta ar fi prezis faptul ca va veni o vreme cand teroristii din Orientul Mijlociu vor incerca sa domine si in Europa, asta fiind samanta care va aduce ulterior la izbucnirea celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Mai mult, potrivit express.co.uk,

Nostradamus ar fi pomenit despre faptul ca o grupare „va pune stapanire pe Mesopotamia, prin acte barbare”, aceasta grupare fiind ISIS, scrie Observator.tv.

Cum Mesopotamia este cuprinsa in Irakul de azi, iar gruparea Stat Islamic a dovedit in ultimii ani ca aceasta a fost una dintre primele zone pe care a dorit sa puna stapanire, catrenele lui Nostradamus capata un nou sens. Sursa citata mai scrie ca unul dintre cele mai puternice catrene ale lui Nostradamus arata astfel ca gruparea ISIS „va intra rau, neplacut, infam si tiranizant peste Mesopotamia” si „va veni imbracata in negru si va aduce moartea”.

Si mai teribil este faptul ca Nostradamus a prezis ca aceasta grupare va veni si in Europa si ca anul 2016 va fi anul inceperii celui de-Al Treilea Razboi Mondial si ca acesta se va finaliza abia dupa 27 de ani.

Pe langa profetiile legate de Al Treilea Razboi Mondial, Nostradamus a mai prevazut si faptul ca in lume vor aparea trei antihristi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.