Unul dintre subiectele pe care romanii se cearta, de cativa ani, este pro sau contra vaccinare. Taberele sunt pe pozitii aproape iriductibile, fiecare afirmand ca detine adevarul suprem. Din pacate, sunt prea putini cei care privesc cu luciditate fenomenul, acceptand ca poate nu detin adevarul absolut.

Mai mult decat atat, Ministerul Sanatatii are un proiect in care se doreste impunerea vaccinarii obligatorii, iar in cazul refuzului din partea parintilor, acestia ar putea fi chiar sanctionati.

Unul dintre cei mai respectati doctori din Romania, Prof. Univ Dr. Pavel Chirila, a decis sa se implice in aceasta dezbatere transmitand o scrisoare deschisa celor mai importanti oameni politici din tara noastra.

Acesta considera ca obligativitatea vaccinarii copiilor reprezinta o eroare grava si le pune in pericol acestora sanatatea. Din experienta acumulata de-alungul anilor, Prof. Univ Dr. Pavel Chirila a precizat ca a intalnit in dese randuri cazuri in care copiii au avut de suferit de pe urma vaccinurilor, unii fiind in stare foarte grava, conform activenews.

„Stimate Domnule Klaus Iohanis
Stimate Domnule Liviu Dragnea
Stimate Domnule Sorin Grindeanu
Stimate Domnule Florian Bodog,

Sint Dr Pavel Chirila, profesor universitar de Bioetica- stiinta care se ocupa cu „ce e bine si ce nu e bine in lumea viului”, adica in cercetarea si practica medicala.

imi permit sa va sfatuiesc si in acelasi timp sa va rog ca pe niste personalitati politice responsabile si care – cred – tineti la poporul roman, Sa NU PROPUNEtI sI Sa NU APROBAtI LEGEA VACCINaRII OBLIGATORII la care lucrati in prezent

Injectarea unei substante farmacoloc acive in trupul unui om (concetatean) fara acordul lui risca sa faca rau „in numele binelui”.

Desi fiziognomia oficialilor Ministerului Sanatatii, cel putin cand ii vad la televizor nu imi sugereaza ca au insomnie de grija sau mila poporului roman, totusi imi place sa cred ca in spatele acestei actiuni abominabile nu este niciun interes financiar, nici intentia de a rani poporul roman mai mult decat este, nici vreun ordin sau vreo „sugestie” venita de la oamenii politici sau bogati ai planetei.

Va rog respectuos, ca un medic in varsta, care am vaccinat ca medic de tara, mii de copii, si am vazut multe reactii adverse, dintre care unele foarte grave, sa nu dati curs acestei intentii a doi sau trei functionari ai Ministerului Sanatatii care incearca de multi ani sa-si implineasca aceasta vie si nestapanita dorinta.

In prospectul redactat de fabricant care insoteste fiecare vaccin, sint scrise reactiile adverse. Va rog sa le cititi si sa dati singuri un raspuns constiintei voastre daca dupa ce le cititi v-ati imobiliza copilul si l-ati obliga sa se lase injectat.

indemn mamele din Romania sa se roage pentru discernamantul Dumneavoastra.

Propunerea „inaltilor” functionari din Ministerul Sanatatii de a despagubi copiii afectati de vaccin din banii publici este odioasa caci in banii publici se regasesc si banii mamei al carei copil este afectat. Pe de alta parte functionarii Ministerului Sanatatii nu inteleg ca misiunea medicilor este salvarea vietii si nu despagubirea bolnavilor pe care ii nenorocesc ei insisi intr-un cadru perfect legal.”, se arata in scrisoarea deschisa transmisa de Prof. Univ Dr. Pavel Chirila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.