Acasă Stirile zilei Justitia Prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea a fost retinut pentru luare de...

Prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea a fost retinut pentru luare de mita

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Constantin Romanul a luat mita de la doua studente ca sa le ajute sa promoveze un exament, moment in care a fost retinut de catre procurori.

 

Constantin Romanul va fi prezentat, vineri, magistratilor Tribunalului Bihor pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele sau.

 

Prodecanul FMF Oradea a fost prins in flagrant, in urma cu o zi, in timp ce lua mita de la doua studente, pentru a le ajuta sa promoveze examenele.

 

Potrivit Parchetului instantei supreme, Adrian Constantin Romanul a fost prins la cabinetul din incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea, unde lucreaza ca medic al Sectiei Oro-Maxilo-Faciala – Compartimentul ORL.

 

Flagrantul a fost realizat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul IPJ Bihor – Serviciul de Investigare a Fraudelor.

 

Potrivit PICCJ, medicul, care este si profesor la Facultatea de Medicina a Universitatii Oradea, urma sa le faciliteze celor doua studente promovarea examenelor la disciplinele la care este titular.

 

La perchezitia facuta dupa flagrant au fost gasite si ridicate importante sume de bani si documente.

 

Sursa: mediafax.ro