Edilul Timisoarei, Nicolae Robu, a dat vineri de mancat si de baut unor muncitori care reparau o strada din oras, ca recompensa pentru munca buna pe care au facut-o.

 

Vineri, primarul Nicolae Robu (PNL) le-a dus celor 15 muncitori care lucreaza la reamenajrea strazii Martir Vasile Balmus din Timisoara caserole cu mici si doze de bere, afirmand ca isi tine astfel o promisiune mai veche.

Robu a precizat ca, in momentul in care a inceput reamenajarea strazii respective, le-a promis muncitorilor ca daca va fi multumit de lucrare, ii va recompensa, astfel ca vineri fiecare angajat de pe santier a primit din partea primarului cate o caserola cu trei mici, mustar si paine si cate doua doze de bere.

Acestea au fost cumparate de edil din banii sai.

„Este o noua amenajare deosebita, care sporeste functionalitatea si confortul in cartierul Soarelui. S-au realizat trotuare civilizate, carosabilul a fost asfaltat si s-au creat foarte multe locuri de parcare. Peste tot pe unde s-au potrivit au fost plantati arbori”, a declarat Nicolae Robu.

Unul dintre muncitori i-a spus primarului Timisoarei: „Sa mai veniti pe la noi”.

Pe strada Martir Vasile Balmus din Timisoara s-au realizat 127 de locuri de parcare, a fost turnat asfalt pe o lungime de 433 de metri, s-au amenajat trotuare pe 655 de metri si s-a amenajat zona verde, unde s-au plantat 21 de copaci.

Lucrarea a fost executata de societatea Drumuri Municipale care apartine Primariei Timisoara si are o valoare de 689.600 lei cu TVA inclus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.