Acasă Stirile zilei Arestari in urma unor descinderi din Prahova si Ilfov. Uite ce au...

Arestari in urma unor descinderi din Prahova si Ilfov. Uite ce au cautat anchetatorii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cinci persoane au fost retinute in urma decinderilor si sunt acuzate de furturi din locuinte si societati comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 250.000 de lei.

Cei cinci suspecti fusesera retinuti, joi, de catre politistii prahoveni, in urma a 15 perchezitii facute in judetele Prahova si Ilfov, intr-un dosar privind talharii si furturi.

La finalul descinderilor de joi, 14 persoane suspectate ca au legatura cu activitatea gruparii infractionale specializate in talharii si furturi din locuinte si din societati comerciale au fost ridicate si duse la audieri, cinci suspecti fiind retinuti.

De asemenea, ca urmare a perchezitiilor, anchetatorii au ridicat aparate electronice si electrocasnice, dispozitive folosite in constructii, imbracaminte, incaltaminte si diverse documente care urmeaza a fi folosite pentru probarea activitatii infractionale.

Joi dimineata, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Prahova, sub coordonarea prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, au facut 14 perchezitii domiciliare in localitatile Ploiesti, Barcanesti si Mizil, judetul Prahova si una in judetul Ilfov, la persoane suspectate ca ar fi comis talharii si furturi din locuinte si societati comerciale.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 250.000 de lei.

Sursa: mediafax.ro