Acasă Stirile zilei Justitia Primarul Sorin Oprescu imparte celula cu un terorist!

Primarul Sorin Oprescu imparte celula cu un terorist!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, sta in aceeasi celula din arestul Politiei Capitalei cu Mohammad Munaf, condamnat la zece ani de inchisoare in cazul rapirii jurnalistilor in Irak. Sursele citate de Mediafax arata ca Sorin Oprescu a fost incarcerat in Arestul Central al Politiei Capitalei intr-o celula cu sase barbati, printre care si teroristul Mohammad Munaf.

Colegii de camera ai primarului Capitalei nu sunt considerati infractori periculosi, majoritatea fiind arestati pentru infractiuni economice, mai sustin sursele citate.

Pana acum, Sorin Oprescu nu a fost vizitat de nicio ruda. Conform regulamentului Arestului Central al Capitalei, miercuri, este zi de vizita pentru arestatii al caror nume incepe cu litera O. Astfel, miercuri, Sorin Oprescu ar putea fi vizitat de apropiati.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA sambata noapte, iar duminica noapte, cu putin inainte de miezul noptii, magistratii Tribunalului Bucuresti au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Decizia nu este definitiva si a fost contestata de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucuresti.

Potrivit anchetatorilor, primarul general al Capitalei ar fi primit, sambata seara, de la seful unei institutii din subordine, 25.000 de euro, bani ce proveneau de la patru denuntatori.

Mohammad Munaf, condamnat definitiv, in anul 2008, la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak (Marie Jeanne Ion, Ovidiu Ohanesian si Sorin Miscoci), a fost adus, pe 27 august, in Romania si plasat in arest.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGest sfidator! Primaria Sfantu Gheorghe refuza sa arboreze tricolorul pe turla institutiei
Articolul următorMarturia unei romance care lucreaza cu imigrantii! Dezvaluirile te vor lasa fara cuvinte!