Acasă Stirile zilei Primarul interimar al Capitalei a rezolvat problema RADET in stil propriu! Injuratura...

Primarul interimar al Capitalei a rezolvat problema RADET in stil propriu! Injuratura face inconjurul internetului

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul interimar al Capitalei, Marin Stefanel Dan, a avut o reactie neasteptata in scandalul caldurii din Bucuresti. Acesta nu s-a putut abtine si a injurat atunci cand un jurnalist i-a cerut opinia in legatura cu problemele de la RADET si cu furnizarea caldurii in Bucuresti.

Edilul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a fost contactat vineri de un jurnalist Europa FM, care l-a rugat sa precizeze care este punctul sau de vedere in contextul in care RADET a anuntat din nou ca bucurestenii ar putea ramane fara caldura si apa calda in aproximativ o saptamana, relateaza Mediafax.

„In acest moment nu se poate. Va rog frumos dupa-amiaza si, daca se poate, va raspund cu mare drag”, a raspuns primarul.

Jurnalistul a insistat sa primeasca un raspuns, iar primarul l-a intrebat cum a motivat presedintele CA al RADET declaratia pe care a facut-o: „si cum a motivat, domle, aceasta declaratie? Ca sunt si eu curios. (…) Acolo vorbim de un buget de investitii, nu vorbim de subventie pe care in momentul de fata au luat-o si in avans”.

In momentul in care reporterul l-a rugat sa repete o informatie, precizand ca nu a inteles, primarul general interimar a raspuns printr-o injuratura, dupa care a inchis.

Inregistrarea dialogului AICI

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos