La puţin timp după moartea surprinzătoare a cântăreţei Whitney Houston, au apărut primele imagini cu aceasta după deces, anunță Mediafax.

Conform site-ului tmz.com , care a publicat imaginea, în camera de hotel nu au fost găsite medicamente ilegale, însă au fost găsite unele cu reţetă, fiind posibil ca vedeta să se fi înecat în cadă.

Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost socs din camera de hotel pe o targă, fiind dus la morgă pentru autopsie.

La sosirea echipajelor de salvare, trupul vedetei fusese deja scos din cadă, iar autopsia va determina dacă aceasta a murit înecată sau din altă cauză.

Surse din poliţie au declarat pentru TMZ că în camera artistei au fost găsite mai multe recipiente cu medicamente, însă nu există nicio dovadă că Whitney a consumat alcool în cameră.

TMZ mai susţine că fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a avut o altercaţie cu poliţiştii sosiţi pentru a constata decesul mamei sale, din cauză că nu i-ar fi permis accesul în camera de hotel. Bobbi Kristina ar fi sosit la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, unde a fost găsită moartă mama sa, la câteva ore după decesul acesteia. În momentul în care poliţia nu i-a permis accesul în cameră, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani, ar fi început să ţipe, să blesteme şi să ceară insistent să-şi vadă mama. În cele din urmă, tânăra a decis să părăsească hotelul.

1 COMENTARIU

  1. Eu am parcurs de vreo 3 ori in uliitmi 2 ani acel traseu cu PA. O singura data am vazut urmele de care am scris. Daca faci zgomot, asa cum faci si pe oricare alte trasee, nu ar trebui sa fie probleme. Spre deosebire de cei din Bucegi obisnuiti cu oamenii, acestia se retrag daca te aud/simt.Urs sau urme de urs o sa vezi si pe Jepii Mici, Jepii Mari. Au fost vazuti si pe vai de abrupt (V.Alba, V.Galbenele):)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.