Acasă Stirile zilei Un avion cu 48 de călători la bord a ieşit în afara...

Un avion cu 48 de călători la bord a ieşit în afara pistei pe aeroportul de la Craiova

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un avion cu 48 de călători la bord a ieşit de pe pistă luni, pe Aeroportul din Craiova, după ce a derapat din cauza zăpezii când încerca să decoleze. O pasageră a fost rănită la un picior, ea susţinând că pasagerii au fost nevoiţi să sară din avion, de teama unei explozii, existând miros de gaz.

Femeia, Maria Vasilache, afirmă că în avion era un miros puternic de gaz, oamenii s-au speriat, iar în momentul în care au fost anunţaţi că avionul nu va mai decola oamenii au decis să sară din avion, nemaiavând răbdare să fie pusă scara.

„Am simţit un miros de gaz, apoi am văzut cum avionul a derapat. Am fost nevoţi să coborâm fără scară şi în acel moment a căzut cineva peste mine. Era zăpada foarte mare, până la brâu”, a spus femeia.

Ea s-a rănit la piciorul drept, iar la ora transmiterii acestei ştiri aşteaptă în aerogara avionului sosirea unei ambulanţe.

Potrivit directorului Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, avionul, cu destinaţia Timişoara, care trebuia să decoleze la ora 10.15 a încercat să plece la ora 11.00, însă nu a reuşit.

„În momentul în care avionul se pregătea să decoleze, din cauza zăpezii a derapat şi a ieşit de pe pistă, în dreapta. Pasagerii care urmau să plece la Timişoara sunt în siguranţă”, declara directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru.

El susţinea că niciun pasager nu a fost rănit. sursa: Mediafax