Acasă World Presedintele unei importante tari a dat deja anuntul de lupta! Planeta fierbe...

Presedintele unei importante tari a dat deja anuntul de lupta! Planeta fierbe de conflicte!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liderul nord corean Kim Jong-un a mers intr-o vizita la o unitate militara din largul coastelor si a indemnat soldatii sa se pregateasca de lupta.

 

Kim Jong-un a  condus un exercitiu militar pe un submarin si l-a invatat pe capitan „cum sa navigheze”, a anuntat publicatia oficiala a Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, citat de Daily Mail.

 

Publicatia citata scrie ca liderul nord-coreean le-a cerut membrilor echipajului „sa-si dedice intelepciunea si entuziasmul pentru pregatirile de lupta”. „Comandantii si marinarii trebuie sa vada ca inamicii nostri cauta o sansa de a ne invada tara si sa grabeasca pregatirile pentru lupta. Gânditi-va doar la lupta, le-a spus Kim Jong-un militarilor.

 

Un detaliu din fotografiile publicate de agentia oficiala de presa a atras atentia expertilor. Este vorba despre petele de rugina care se vad pe submarinul vizitat de liderul nord-coreean.

 

„Sa vezi rugina pe fotografii venite din Coreea de Nord este destul de surprinzator. In mod normal, totul este curatat inainte”, a declarat pentru The Telegraph un expert in Coreea de Nord, Aidan Foster-Carter. sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos