Acasă Stirile zilei Stiinta PROFETIA lui Dalai Lama despre viitor: OMENIREA este pregatita pentru aceasta INTALNIRE!

PROFETIA lui Dalai Lama despre viitor: OMENIREA este pregatita pentru aceasta INTALNIRE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Profetia liderului spiritual Dalai Lama spune ca momentul marii intalniri cu extraterestrii este foarte aproape si ca omenirea trebuie sa fie pregatita pentru aceasta clipa.

“Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeasi oameni. Poate putini diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de parere Dalai Lama.

Discursul, pana la urma, a avut rolul de a sublinia faptul ca indiferent de forma fizica pe care o pot avea extraterestri, ei sunt fiinte dotate cu simturi ca si noi. Acest fapt indica si atentionarea de a-i trata cu bunatate, chiar daca ei sunt atat de diferiti. Interesant mai este faptul si ca Dalai Lama a subliniat ca acest moment va fi unul socant pentru cei mai multi dintre oameni, pentru ca forma fizica a acestor fiinte inteligente poate fi una traumatizanta.

In acest fel, putem spune ca este pentru prima data cand omenirea este pregatita pentru clipa in care viata i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea intalnire presupune responsabilitate si intr-un fel modificarea perspectivelor asupra vietii. Nimeni nu poate preciza cand se va produce aceasta intalnire. Probabil ca atunci cand omenirea va fi pregatita si aceasta pregatire presupune o sumedenie de lucruri.

Sursă: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos