Acasă Stirile zilei PREDICTIILE celor mai mari PROFETI ai lumii confirma MISCARILE GEOPOLITICE de acum!...

PREDICTIILE celor mai mari PROFETI ai lumii confirma MISCARILE GEOPOLITICE de acum! AL TREILEA RAZBOI MONDIAL se vede cu ochiul liber!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu mult inainte de profetia lui Lothringer a existat profetia Tanarului Orb din Praga care a trait sub domnia imparatului Karl al IV-lea (1346-1378). El spune:

“Va fi un razboi mare intre popoarele pamantului. Si dupa el va veni al doilea mare razboi. Germania va fi un morman de ruine. Razboiul acesta cumplit va lua sfarsit cand vor inflori ciresii (Al Doilea Razboi Mondial s-a incheiat in mai 1945- n.n.). Apoi va izbucni al treilea mare razboi al lumii. Vor veni soldatii de peste apa cea mare (americanii de peste ocean-n.a.) si se vor lupta cu soldatii galbeni aliati cu soldatii Rasaritului, iar trandafirii de fier vor intepa pamantul Boemiei. Ploi de fier vor preface lumea in ruine. Focuri ca soarele vor aprinde pamantul (exploziile atomice –n.n.).Orase vor fi nimicite intr-un timp care nu va dura mai mult decat spun «Amin». Ciobanul isi va infige ciomagul lui in pamantul pustiit si va spune : «-Aici a fost odata un mare oras»”.

Padurarul german Muhlhiasl Apoig, nascut la 1753 in Bavaria prevesteste si el Al Treilea Razboi Mondial, dar creioneaza la modul cel mai spectaculos si elemente ale actualei UNIUNI EUROPENE :

“Inaltii domni care vor conduce lumea vor inventa impozite fara numar in viitor pe care nimeni nu le va putea plati (evaziunea fiscala –n.n. ). Vor fi facute de catre domnii cei mari legi de care oamenii cu stare isi vor bate joc, dar care vor constitui o mare greutate pentru oamenii saraci. Multe legi noi vor fi facute dar nu vor putea fi respectate. Nici un om nu-l va mai place pe celalalt. Toti se vor dusmani de moarte intre ei.”

Un taran german fara stiinta de carte, Georg Kerst, din apropiere de Bregenz, care are darul viziunii, descrie in 1922 cel de-Al Treilea Razboi Mondial si spusele lui sunt puse pe hartie de parintele benedictin Elhorst care le si publica:

“Vizionarul vede adesea in fata ochilor un drum foarte lung si foarte lat pe ale carui laturi inainteaza multimi de soldati. Vede femei, batrani si copii. Vede calai ucigand oameni nevinovati. Din Franta fug oamenii. Orasul Paris este distrus. Orasul Marsilia se prabuseste pe jumatate intr-o prapastie si in jurul lui vin apele oceanului. Razboiul a pornit brusc din Rusia. De acolo a venit nenorocirea. Franta, Italia, Anglia, sunt distruse.

Zonele apropiate Rinuluisunt distruse. Pamantul se zguduie. Timp de trei zile si trei nopti se face intuneric peste lume. Aburi otravitori vor umple casele oamenilor. Pamantul este un cimitir imens. Mortii sunt adunati ca merele putrede si dusi la gropile comune. Orasele, fabricile si uzinele sunt pustii, nimeni nu mai este vazut inauntrul lor.“ (Georg Kerst-Profetii)

Citeste profetia unui preot catolic francez pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos