Acasă Stirile zilei PREDICTIILE celor mai mari PROFETI ai lumii confirma MISCARILE GEOPOLITICE de acum!...

PREDICTIILE celor mai mari PROFETI ai lumii confirma MISCARILE GEOPOLITICE de acum! AL TREILEA RAZBOI MONDIAL se vede cu ochiul liber!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cei mai mari profeti ai lumii ce au vorbit si au oferit predictii despre Al Treilea Razboi Mondial confirma toate miscarile geopolitice din aceasta perioada.

Acesti vizionari au atras atentia Aliantei NATO. Pe la 1975 la Marele Stat Major al Armatei RFG, colonelul Bernhard Bouvier a demarat un amplu program pe calculator care a inceput sa proceseze toate viziunile unor mari clarvazatori ai Europei privitoare la un eventual razboi mondial din viitor. Rezultatele au ramas secrete, noteaza obiectiv.info.

Cel mai cunoscut caz de clarviziune privind razboaiele mondiale este profetia lui Lothringer.

In august 1914, o patrula de noapte a Armatei Imperiale Germane care inainta catre Franta a capturat langa orasul Metz un civil agitat si extrem de nelinistit, pe nume Lothringer. Germanii l-au crezut spion, dar el nu era spion.

Intamplarea a fost descrisa cu detaliile ei incredibile in doua lungi scrisori din 24 august 1914 si 30 august 1914 ale locotenentului german Andreas Rill trimise catre familia lui si facute publice in Germania dupa anul 1967.
In ele tanarul ofiter german, care participase la actiunea de retinere a lui Lothringer, povesteste emotionat si intrigat despre capturarea suspectului si despre comportamentul absolut straniu al acestuia.

Lothringer izbucnise in plans in fata ofiterilor care-l interogau apoi le ceruse sa-l roage pe imparatul Germaniei Wilhelm al II-lea sa opreasca razboiul. El le spune, cuprins de o frenezie si o agitatie absolut inexplicabile:

“Daca ati sti voi, germani, ce ne asteapta ati arunca armele chiar acum, fiindca desi abia a intrat in razboi, Germania a pierdut deja acest razboi care va cuprinde lumea intreaga! Urmeaza Revolutia. Vom ajunge bogati! Toti vom fi milionari si vom avea atat de multi bani ca ii vom arunca pe fereastra si nimeni nu se va osteni sa-i ridice de jos (marea inflatie din 1920 – n.n). Vor trece anii si la conducerea Germaniei va veni un barbat din clasa de jos (Hitler- n.n.) El va instaura unregim de mare severitate. Le va lua oamenilor toate drepturile si-i va pedepsi ingrozitor. Asta se va intampla incepand cu anul 1938.

Apoi acest barbat va incepe un cumplit razboi (Al Doilea Razboi Mondial – n.n.)care va cuprinde din nou intreaga lume. Acest razboi mondial va sfarsi foarte rau pentru barbatul de care v-am spus si pentru cercurile care-l sprijina. Pe tot timpul cat va fi el la conducerea tarii sa nu acceptati nici o functie, fiindca in acele vremuri tortura va inflori si oricine poate ajunge la spanzuratoare. Se vor comite fapte neomenesti. Vor fi arsi oameni de vii in cuptoare! (prizonierii de la Auschwitz – n.n.). Razboinicii din Rasarit vor invinge (Stalin si Armata Rusa – n.n.).

Sfarsitul razboiului va aduce o mare saracie, Germania va fi rupta in doua(RDG si RFG – n.n.). Apoi cele doua parti se vor uni din nou intr-o singura tara si noua Germanie va inflori dupa acest dezastru. Germanii vor fi cel mai harnic popor al lumii !…Apoi, ascultati-ma, oh, ascultati-ma, ca va veni nenorocirea celui de-al Treilea Razboi Mondial. Vor fi vremuri ingrozitoare, oamenilor le va merge foarte rau, din ce in ce mai rau, cale de intoarcere nu va mai fi…Si frica si groaza va veni peste toti…Si atunci chiar si fostii invingatorii din Rasarit vor veni la invinsi ca sa le ceara sfat, fiindca si situatia lor va fi foarte grea…Si se vor aseza la aceeasi masa cei din Est si cei din Vest. Apoi se vor certa si va izbucni razboiul! Un razboi groaznic! Muntii vor scuipa foc si totul nu va mai fi decat nimicire si ruina. De la Dunare pana la Rin totul va fi distrus si pus la pamant. Vor urma vremuri foarte calde. Raurile vor fi asa de mici ca oamenii nici nu vor avea nevoie de poduri pentru a le trece….”

Citeste profetia Tanarului Orb din Praga pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos