Cap Limpede

World

Povestea impresionanta a barbatului de 101 ani care a supravietuit gripei spaniole, lagarului nazist si coronaviruslui!

Un batran in varsta de 101 ani, supravietuitor al celui de-al Doilea Razboi Mondial si al Gripei Spaniole, tocmai a invins COVID-19.

Un batran de 101 ani, identificat drept „Dl. P” a fost eliberat din izolare dupa ce s-a vindecat de COVID-19 in orasul italian Rimini, informeaza Jewish Journal.

Dl. P, un supravietuitor al celui de-al Doilea Razboi Mondial si al Gripei Spaniole a fost preluat saptamana trecuta intr-un spital din nord-estul Italiei dupa ce testul sau pentru Coronavirus a iesit pozitiv.

Potrivit Gloriei Lisi, viceprimar al Rimini, pe masura ce pacientul incepea sa se recupereze, aceasta a devenit „povestea despre care vorbea toata lumea” in spital, noteaza qmagazine.

„Toti au vazut speranta pentru viitorul tuturor in vindecarea unei persoane de peste 100 de ani”, a spus Lisi intr-un interviu televizat.

„in fiecare zi vedem povestile triste din aceste saptamani care iar si iar ne vorbesc de un virus ce se dezlantuie si este indeosebi agresiv la adresa persoanelor in varsta. Dar el a supravietuit. Dl. P a supravietuit.”

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104859").on("click", function(){ $(".com-click-id-104859").show(); $(".disqus-thread-104859").show(); $(".com-but-104859").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});