Acasă Stirile zilei Social Povestea emotionanta a tanarului care s-a urcat pe cal si s-a dus...

Povestea emotionanta a tanarului care s-a urcat pe cal si s-a dus la maternitate ca sa isi vada baietelul abia nascut si sotia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sergiu, tanarul tata care s-a urcat pe cal si s-a dus la maternitate ca sa isi vada baietelul abia nascut si sotia, a povestit toata aventura care l-a facut peste noapte un exemplu pentru mii de romani.

Un tanar calare pe cal oprit de politie in centrul Iasului, acum doua zile, si fotografiat de cativa trecatori, a devenit viral pe Facebook, dupa ce s-a aflat ca mergea la maternitate, acolo unde sotia lui nascuse un baietel. E de fapt al treilea copil al lui Sergiu, care mai are acasa doua fetite.

Sergiu Ion Ciobotariu este tanarul de 22 de ani care a impresionat mii de oameni pentru ca a facut orice a putut sp ajunga la sotia lui, care abia nascuse un baietel. De loc din Raducaneni, Sergiu traieste cu familia lui la marginea Iasiului. A aflat miercuri ca sotia lui a nascut, la maternitate, ca are baiat, sia vrut sa ii vada si sa le duca de mancare.

„Am incercat sa iau un tramvai. Nu m-au lasat. Nu am avut bani sa iau un taxi. M-am intors acasa si m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Politie. L-a fost mila de mine si m-au lasat sa plec. Pe urma m-a oprit un echipaj de la Politia Locala. Au ras de mine, m-au luat la misto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treaba. Nu m-au amendat. Au inteles ca am o urgenta si nu am avut alta varianta.”, a spus Sergiu, pentru BZI.

Dupa vizita la spital, tanarul a muncit, calul pe care l-a calarit fiindu-i ajutor de nadejde: „Am fost plecat la munca. in fiecare zi plec la munca cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Cand am aflat ca a nascut, am mers sa-i duc de mancare.”, a mai spus Sergiu.

Tanarul traieste in conditii modeste impreuna cu familia lui si a inceput sa construiasca o casa de cativa metri patrati. A ridicat doar o parte din pereti si mai are mult de lucru. Nu are bani sa finalizeze totul, dar munceste pentru asta: „Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casa. Traim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cat pot.”, a mai spus Sergiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos