Acasă Stirile zilei Povestea elevului de 10 din Vaslui! In timpul olimpiadelor invata cate 10...

Povestea elevului de 10 din Vaslui! In timpul olimpiadelor invata cate 10 ore pe zi! Va studia biologia la Oxford!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este copilul de 10 spun la unison parintii si profesorii sai. Este olimpic si va studia pe viitor biologia la Oxford. Vrea sa devina cercetator, dar din pacate nu in tara, ci in Marea Britanie.

Vlad este in clasa a XII-a si a reusit performanta, ca in toti anii de liceu sa obtina numai note de 10.

Catalin Igant, directorul liceului „Mihail Kogalniceanu” Vaslui: „Este un elev tenace, inteligent, extraordinar de bun la toate obiectele de studiu”.

Vlad este fascinat de biologie iar asta se vede si din cele peste 100 de diplome si medalii pe care le-a obtinut de-a lungul anilor. Ultimul succes: a obtinut punctaj maxim la olimpiada nationala si va concura cu elevi din toata lumea la competitia internationala din Marea Britanie, arata digi24.

Vlad Simbotin, elev: „invat destul de mult, in medie, sa zic, 4-5 ore, dar inspre probele olimpiadelor se mareste durata, vreo 10 ore uneori, e program ceva mai intens, dorm destul de putin”

Gianina Romascu, profesor de biologie: „Mereu avea intrebari, mereu ma suna, mereu imi trimitea mailuri sau mesaje… dar aici cum este? ca aici spune intr-un fel, aici in alt fel …si am observat ca este interesat, foarte dornic sa afle mai mult, sa reuseasca”.

Si elevii de 10 se distreaza, asa ca Vlad iese frecvent in oras cu prietenii, joaca tenis si canta la chitara.

Mihnea Dima, coleg: „De fiecare data cand am nevoie de ceva merg la el si ma ajuta fara nicio problema, iesim, avem si activitati distractive impreuna”.

Florin Simbotin, tatal: „Ca toti copiii, e pasionat de cunoastere, cel mai important pentru el e sa cunoasca si cat mai mult”.

Dupa bacalaureat, Vlad se va inscrie la Facultatea de Biologie a Universitatii Oxford, din Marea Britanie. Visul lui este sa ramana acolo sI sa devina cercetator.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPapa Francisc anunta noua religie mondiala! Exista o inselaciune mare ce vine pe pamant! Video
Articolul următorPreviziune infioratoare a unui miliardar celebru! In urmatorii 30 de ani, lumea va cunoaste mai mult durere!