Acasă Timp liber Spiritualitate Papa Francisc anunta noua religie mondiala! Exista o inselaciune mare ce vine...

Papa Francisc anunta noua religie mondiala! Exista o inselaciune mare ce vine pe pamant! Video

Vaticanul a publicat un videoclip al papei cu mesajul uniei religii unite ‘NEW AGE RELIGION” . Exista o inselaciune mare ce vine pe pamant sub forma unei iubiri false, lumina si unitate.

Un om care e pe cale sa dezvaluie multe ”secrete vechi” ale Bisericii Catolice este Papa Francisc. Unele credinte care sunt promovate de Biserica, dar care nu corespund naturii iubitoare a lui Dumnezeu au fost recent inlaturate de Papa care a fost numit recent Omul Anului de catre revista TIME.

in ultimele sale revelatii, Papa Francisc a spus:

“Prin umilinta, cercetarea sufletului si meditatie, prin rugaciune, am reusit sa intelegem anumite dogme. Biserica nu mai crede intr-un iad in care lumea trebuie sa sufere. Aceasta doctrina este incompatibila cu iubirea infinita a lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu este un judecator, ci un prieten si un iubitor al umanitatii. Dumnezeu nu cauta sa condamne, ci sa imbratiseze. Ca si fabula despre Adam si Eva, iadul nu este decat un mecanism literar. Iadul nu este decat o metafora pentru sufletul izolat care, ca toate sufletele, va ajunge sa se uneasca in iubire cu Dumnezeu”, scrie cyd.ro.

Intr-un discurs socant care se raspandeste in lumea intreaga, Papa Francisc a declarat ca: ”Toate religiile sunt adevarate, pentru ca sunt adevarate in inimile celor care cred in ele. Ce alt fel de adevar exista? in trecut, Biserica a fost dura cu cei pe care ii considera ca gresesc din punct de vedere moral sau ca pacatuiesc.

Astazi, nu mai judecam pe nimeni. Ca un tata iubitor, niciodata nu ne condamnam copii. Biserica noastra este destul de mare pentru heterosexuali si homosexuali, pentru viata si pentru alegeri! Pentru conservatori si liberali, chiar si comunistii sunt bineveniti si ni s-au alaturat. Cu totii il iubim si ne inchinam la acelasi Dumnezeu.”
In ultimele 6 luni, cardinalii catolici, episcopii si teologii, au deliberat la Vatican, discutand viitorul Bisericii si redefinind vechile doctrine catolice si dogme. Al treilea Consiliu de la Vatican este cel mai mare si cel mai important de cand cel de-al doilea Consiliu s-a incheiat in 1962.

Papa Francisc a convocat noul consiliu pentru a ”finaliza in sfarsit lucrarile celui de-al doilea Consiliu”. Cel de-al treilea Consiliu s-a incheiat cu Papa Francisc anuntand ca:

“Catolicismul este acum ”o religie moderna si rezonabila, care a trecut prin schimbari revolutionare. A venit vremea sa abandonam intoleranta. Trebuie sa recunoastem ca adevarul religios evolueaza si se schimba. Adevarul nu este absolut si nu este predeterminat. Chiar si ateii recunosc ca exista divinitatea. Prin acte de iubire si caritate si ateul il recunoaste pe Dumnezeu si isi mantuieste sufletul, devenind un participant activ la mantuirea umanitatii.”

O declaratie din discursul Papei i-a facut pe traditionalisti sa fie confuzi si chiar isterici…

”Dumnezeu se schimba si evolueaza, la fel ca si noi, deoarece Dumnezeu traieste in noi si in inimile noastre. Cand raspandim iubire si bunatate in lume, ne atingem propria divinitate si o recunoastem. Biblia este o carte sfanta frumoasa, dar ca toate cartile vechi importante, unele pasaje sunt depasite. Unele chiar ne indeamna la intoleranta si prejudecati.