Santiago Sanchez, un barbat de 69 de ani, pretinde ca in urma cu 18 ani Dumnezeu l-a pus sa sape un tunel. De atunci, barbatul nu s-a mai oprit, dedicandu-si fiecare ora lucrarii sale.

In fiecare dimineata, in jurul orei trei, un barbat de 69 de ani din El Salvador se trezeste si sapa la „Tunelul lui Dumnezeu“. in urma cu 18 ani, Santiago Sanchez a avut o revelatie, primind sarcina divina de a sapa un tunel in piatra.

In ciuda faptului ca multi il critica, rad de el si il numesc nebun, omul este hotarat sa-si indeplineasca misiunea, chiar daca admite ca nu intelege scopul sau. Barbatul isi compara lucrarea cu arca lui Noe, amintind ca si acesta s-a confruntat cu aceeasi atitudine a oamenilor, scrie mirror.co.uk.

Afland de povestea pensionarului, reporterul Ernesto Rivas a incercat sa intre in tunel, dar a trebuit sa iasa inainte de a ajunge la capatul acestuia, din cauza unor probleme respiratorii. „Numai eu am voie sa merg pana la capat, pentru ca eu sunt miner in „Tunelul lui Dumnezeu. Nimeni altcineva nu poate sa ajunga la capatul acestuia“, a spus barbatul. Santiago spune ca va continua sa sape pana cand va primi un alt mesaj de la Dumnezeu, sau pana la sfarsitul zilelor sale. El sustine ca Dumnezeu i-a promis un cadou, pe care il va primi atunci cand isi va sfarsi lucrarea, scrie Adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.