Oamenii de langa noi care au dezvoltat abilitati extraordinare, pe care le putem numi cu adevarat super puteri. Poate ca evoluam catre o lume in care nu exista limite.

Vedere cu Raze X

Natasha Demkina este o femeie din Rusia care pretinde ca are capacitatea de a vedea in corpurile oamenilor. La fel ca un aparat cu raze X ea este capabila sa detecteze problemele in interiorul oamenilor si sa puna diagnostic.

Natasha a fost un copil normal pana la varsta de zece ani, conform declaratiei mamei sale. La aceasta varsta abilitatile ei au inceput sa se manifeste.

“Eram acasa cu mama mea si deodata am avut o viziune. Am putut vedea interiorul corpului mamei mele si am inceput sa-i spun despre organele pe care le vad. Acum, trebuie sa trec de la viziunea mea regulata la ceea ce eu numesc viziune medicala. Pentru o fractiune de secunda, vad o imagine colorata in interiorul persoanei si apoi incep sa o analizez. “, spune Demkina.

Magnetul Uman

Liew Thow Lin este un om din Malaezia care poate lipi obiecte metalice de corpul sau. Desi oamenii de stiinta nu pot detecta nimic in legatura cu magnetismul corpului sau el este capabil sa tina si de a echilibra o suma unica de obiecte metalice pe pielea lui, scrie efemeride.

Super memorie umana

Daniel Temmet este capabil sa memoreze cantitati incredibile de informatii. De exemplu, el a fost capabil sa recite Pi pana la 22514 de cifre in cinci ore si noua minute la 14 martie 2004.

Cei mai multi savantii nu sunt in masura sa explice modul in care ei realizeaza abilitatile lor uimitoare, dar Daniel este diferit. El explica faptul ca in mintea lui fiecare numar intreg de pana la 10.000 are propria textura unica, culoare, forma. Aceste lucruri l-au ajutat sa-si aminteasca vizual lucruri mult mai usor ca orice persoana medie.

in experienta sa imaginea vizuala a lui 289 este foarte urat, 333 este deosebit de atractiv, iar pi este frumos. Poate ca acesta este modul in care frecventa numerelor si numerologia lucreaza cu lumea logica.

Omul care nu dormea

Imaginati-va ce ar fi viata daca nu ati avea nevoie sa dormiti? stiu ca am pierde o multime de vise amuzante, dar ganditi-va ce am putea realiza? Ei bine, Al Herpin era un om care stia acest lucru.

Al Herpin avea un tip rar de insomnie in care el nu avea nevoie sa doarma. La un moment dat in viata, a fost aparent treaz peste 10 ani. Acest lucru a atras atentia profesionistilor din domeniul medical care au investigat in profunzime.

Ei nu au gasit nici un pat, sau loc de dormit, in casa lui Al Herpin. El sustinea ca mergea la locul de munca si apoi venea acasa si citea in scaunul sau balansoar, pana cand era momentul de a merge la locul de munca a doua zi. El s-a dovedit a fi in stare buna de sanatate si, de asemenea, a trait pana la varsta de 94 de ani.

Stomac de otel

Michel Lotito a fost cunoscut pentru abilitatea sa de a manca obiecte de baza non-comestibile, fara efecte negative. El a fost vazut consumand sticla, metal, cauciuc si alte obiecte. Nu incercati asta acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.