Acasă Politic Ponta: Nu ma pot obisnui cu faptul ca Antonescu a schimbat locurile...

Ponta: Nu ma pot obisnui cu faptul ca Antonescu a schimbat locurile cu Basescu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Victor Ponta spune ca nu se poate obisnui cu faptul ca Antonescu a schimbat locurile cu Basescu, care cerea arestararea votantilor la referendum,  raspunzand astfel acuzatiei liderului PNL, care sustinea ca oamenii ar fi amenintati in Gorj de USD pentru a participa la mitinguri.

„Un singur comentariu o sa fac: nu ma pot inca obisnui cu faptul ca Antonescu merge la Robert Turcescu. Eu sunt unul dintre cei 7,4 milioane de romani care au votatin 2012 ca Basescu sa fie demis si atunci Turcescu spunea ca trebuie sa fim in inchisoare toti 7,4 milioane. Nu ma pot obisnui cu Antonescu schimbandu-si locurile cu Basescu la Turcescu la emisiune si folosind acelasi limbaj”, a spus Ponta, adaugand ca nu vrea sa comenteze mai mult, ci doar sa transmita ca regreta aceasta schimbare de atitudine.

Liderul liberal Crin Antonescu i-a criticat dur pe Traian Basescu si pe Victor Ponta intr-un discurs rostit, marti, in fata a catorva mii de participanti la un miting electoral in Gorj, spunand ca cei doi ar trebui sa se opreasca din razboiul in care au intrat.

El le-a marturisit colegilor sai de partid ca pleaca „trist” din „judetul lui Ponta” intrucat a constatat ca lucrurile nu sunt atat de frumoase aici pe cat le prezinta prim-ministrul.
„Am avut marea bucurie de a fi in mai mult de zece localitati din Gorj, inclusiv la Targu Jiu. Acum, iata ne intalnim aici, intr-un miez fierbinte al judetului. Plec din Gorj bucuros ca Gorjul nu e rosu, ca Gorjul e liber, ca oamenii au optiuni in Gorj. Plec trist din Gorj ca, din pacate, nu sunt adevarate lucrurile spuse de domnul prim-ministru, deputat de Gorj, ca in Gorj nu curge lapte si miere, ca in Gorj sunt oameni care azi castiga mai putin decat cu un an sau doi in urma, ca in Gorj sunt oameni care pun problema ce le dau copiilor maine de mancare, ca in Gorj sunt oameni care sunt amenintati pe motive politice si acest lucru i-l promit aici domnului Ponta, Partidul National Liberal nu-l va mai permite in Romania, incepand de la Gorj”, a declarat Antonescu.

Liderul PNL l-a criticat pe fostul sau partener din USL pentru faptul ca a politizat la nivel de judet intreaga activitate economica si ca le-a impus tuturor gorjenilor „sa fie rosii”. Antonescu a mentionat ca in Romania trebuie sa fie loc pentru toate culorile politice, nu doar pentru rosul PSD.

Aceste critici au fost reluate si la postul B1 TV, in emisiunea lui Robert Turcescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos