Preşedintele PSD a spus că subiectul se negociază cu FMI. El a menţionat că speră că aceste negocieri se vor încheia cu succes.

Anterior, el spusese că a constatat acum, când Florin Georgescu a început „să se uite prin hârtii”, că nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu au prevăzut bani pentru reîntregirea salariilor, Ponta susţinând că situaţia este „mult mai rea” decât a fost prezentată.

Ministrul desemnat de Finanţe, Florin Georgescu, a declarat, joi, că vineri dimineaţă vor începe discuţiile cu FMI, BM şi UE, privind scrisoarea de intenţie, despre lipsa banilor în buget pentru reîntregirea salariilor el evitând un răspuns şi declarând că cifrele se găsesc la ministere.

Întrebat la ce s-a referit premierul desemnat când a spus că situaţia bugetului este mult mai rea decât s-au aşteptat, Florin Georgescu a evitat să dea un răspuns.

1 COMENTARIU

  1. sa nu zabovesti in seiprarucopalul tau pe care-l iubestiva creste oricum tot maimareva creste puternic modern si frumosspre al tau si al lumiifolossi atunci comisia mioapa dar emeritava trebui sa-i acordelocul intai care din plin ilmeritasatisfactia ta va fi mult mai intensadecat ar fi fostiericand cei care rad si nu credse vor gandi c-ar trebui sa se facaoieri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.