Acasă Stirile zilei Corina Dumitrescu plătește cu bani grei politicieni de renume din România! Vezi...

Corina Dumitrescu plătește cu bani grei politicieni de renume din România! Vezi cui a dat bani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Corina Dumitrescu, nominalizată de Victor Ponta să preia portofoliul Educaţiei în viitorul guvern, este rector al Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din 2007.

Pe statul de plată al facultăţilor din cadrul acestei instituţii de învăţământ particular se află sau s-au aflat nume sonore din politica românească. Rodica Stănoiu, fost ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean, actuala propunere pentru preluarea ministerului Justiţiei, parlamentarii Alina Gorghiu sau Vasile Bleotu sunt numai câţiva dintre politicienii remuneraţi de instituţia de învăţământ condusă de viitorul ministru al Educaţiei.

Iată în continuare o listă a persoanelor publice, în marea lor majoritate politicieni, care predau la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir:

Titus Corlăţean, 44 de ani, senator PSD, preşedintele Comisiei de politică externă a Senatului şi propunerea lui Victor Ponta pentru portofoliul de la Justiţie, conduce şi Institutul internaţional pentru Drepturile Omului, inaugurat de Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir. Potrivit declaraţiei sale de avere din anul 2008, Corlăţean încasa 9.118 lei pe an din munca depusă în cadrul instituţiei de învăţământ menţionate.

Citeşte mai departe pe www.gandul.info