PLANUL SECRET al lui Ianukovici a fost dat in VILEAG

Raw Life and Style

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, intocmise un plan ce prevedea mobilizarea a mii de membri ai fortelor de securitate pentru a innabusi protestele care in cele din urma l-au indepartat de la putere, potrivit unui document publicat online si citat de The Guardian, in editia electronica.

Jurnalistii ucraineni analizeaza mii de documente pe care sustin ca le-au gasit in apropiere de opulenta resedinta a lui Ianukovici din apropiere de Kiev, dupa ce acesta a parasit capitala, iar unele dintre ele au fost deja postate pe Internet, relateaza The Guardian.

Click pe aceeasi tema:  Cea mai proasta farsa din toate timpurile! Vezi VIDEO

Desi autenticitatea lui nu poate fi confirmata, deputatul Hennadi Moskal, fost adjunct al ministrului de Interne in guvernarea Iuliei Timosenko, a publicat pe Internet un document care detaliaza un plan de inconjurare a Pietei Independentei – locul unde a avut loc revolta – si trimiterea unor lunesti care sa deschida apoi focul asupra protestatarilor.

Planul prevedea implicarea unor vehicule armate si a aproximativ 22.000 de politisti, inclusiv 2.000 de membri ai Berkut (fortele antirevolta).

Moskal sustine ca a publicat acest document pentru a exercita presiuni asupra noilor autoritati ucrainene pentru a-l aduce pe Ianukovici in fata justitiei. Mai multe documente urmeaza sa fie publicate in aceasta saptamana, potrivit unuia dintre jurnalistii care le-au descoperit.

Click pe aceeasi tema:  Se stie LOCUL de unde a fost lansata RACHETA care a doborat avionul Malaysia Airlines in estul Ucrainei!
spre