Acasă Utile Plantele care nu trebuie sa lipseasca din casa ta! Indeparteaza energiile negative...

Plantele care nu trebuie sa lipseasca din casa ta! Indeparteaza energiile negative si atrag bunastarea financiara!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Plantele sunt folosite, in general, pentru a infrumuseta spatiul si a purifica aerul. Exista insa si cateva care pot fi utilizate pentru a elimina toxicitatea din aer si a creste nivelul energiei pozitive, pentru a imbunatati starea de spirit si chiar pentru a atrage norocul la bani, scrie curejoy.com.

Crinul pacii
Crinul pacii aduce prosperitate spirituala, mentala si fizica. Aceasta planta neutralizeaza energiile interioare daunatoare. Creste cel mai bine in medii intunecate asa ca puteti sa o pastrati intr-un colt in birou, dar nu uitati sa o udati des. Plasarea in dormitor va va oferi un sentiment de liniste si un somn odihnitor.

Iasomie
Iasomia atrage energie pozitiva si ajuta la intarirea relatiilor. Este o planta care poate intari dragostea intre partenerii de cuplu. Mirosul dulce si placut al iasomiei calmeaza stesul si ofera energie. Daca pastrati planta in casa, ar trebui sa o pozitionati in sud, iar daca alegeti sa o plantati in gradina, recomandat ar fi sa ii alegeti un loc in nord, est sau nord-est, scrie adevarul.

Rozmarin
Rozmarinul ajuta la imbunatatirea bunastarii fizice si mintale prin purificarea aerului, eliminand toxicitatea. Mirosul rozmarinului schimba instantaneu starea de spirit, reduce oboseala, imbunatateste memoria si trateaza insomnia. De asemenea, aduce pace interioara. Este recomandat sa pastrati ghiveciul intr-un loc insorit.

Floarea banilor
Floarea banilor produce o energie si un flux pozitiv care amplifica norocul la bani. Este o planta agatatoare care aduce un aspect prospat casei. O puteti pastra intr-un colt sau intr-un unghi ascutit pentru a reduce anxietatea, stresul si gandurile negative. De asemenea, planta ar trebui sa fie orientata in sus.

Bambus
Este folosit in Asia de mii de ani ca simbol al norocului si al prosperitatii. Potrivit credintelor Feng Shui, forma verticala a acestui plante, care reprezinta elementul lemn, influenteaza energia vietii, vitalitatea si activitatea fizica. Aceasta planta trebuie tinuta departe de lumina directa a soarelui. O puteti pastra intr-un vas de sticla, in care puneti un centimetru de apa distilata sau purificata. Orhideea Orhideea atrage energia pozitiva si imbunatateste fluxul de energie in casa. De asemenea, este o floare de lunga durata, care vine intr-o varietate de forme si dimensiuni, parfumul acesteia functionand ca un stimulator de dispozitie. Orhideele elibereaza oxigen pe timp de noapte, deci este o planta excelenta pentru dormitor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos