Acasă Life Dezvoltare Personala Plangi des? Este foarte bine! Iata de ce plansul este sanatos si...

Plangi des? Este foarte bine! Iata de ce plansul este sanatos si necesar

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

TE AJUTA SA TRECI PESTE ANUMITE LUCRURI

De fiecare data cand plangem curg din ce in ce mai multe lacrimi de care nici nu ne dam seama ca sunt acolo. Spre exemplu, mania este un mechanism de aparare tipic pentru a acoperi durerea si frica. Cand va permiteti sa va uitati la furia si durerea din trecut va veti da seama ca sunteti suparat pentru ati fost in durere si va va fi automat frica de faptul ca durerea va aparea iar. Cand va veti da seama ca suferiti veti incepe sa plangeti si sa descoperiti de ce.

PREVINE PROBLEMELE GRAVE DE SANATATE

Suprimarea emotiilor poate duce la probleme grave de sanatate. Bioenergetica este stiinta emotiilor de acasa si problemele pshihologice traduse in organism si stocate in forma unei boli sau a durerii. Spre exemplu, daca aveti un sistem de aparare care transforma durerea in furie si asa se stocheaza, ti se otraveste pur si simplu corpul cu o multime de hormone de stres eliberati de organism. 90% dintre boli sunt cauzate sau agravate de stres sau suprimarea emotiilor.

Plansul reprezinta forma de eliberare fiziologica. Acesta este modul prin care organismul este proiectat sa se ocupe de procesarea emotiilor iar daca ne fortam reactiile naturale vor aparea complicatii in alta parte a corpului.

Sursa: The spirit science

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos