Acasă Life Dezvoltare Personala Plangi des? Este foarte bine! Iata de ce plansul este sanatos si...

Plangi des? Este foarte bine! Iata de ce plansul este sanatos si necesar

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Stiati ca fiintele umane nu sunt singurele animale care se simt triste? Aproape toate animalele simt si exprima tristetea, depresia si singuratatea in felul lor. De fapt, aproape toate mamiferele plang la pierderea puilor lor. Insa fiintele umane sunt singurele care sunt predate de expresie. Femeile le spun barbatilor care plang sa nu mai fie atat de sensibili, iar barbatii le spun femeilor “fii barbat”pentru a le imbarbata. Barbatii sunt invatati ca daca plang prea mult seamana cu o femeie, iar femeile ca sunt nebune.

Nu ni se spune, insa, ca plansul este esential si ceva ce ar trebui sa facem mai des daca simtim ca asa ne putem exprima. Noi nu facem decat sa dezvoltam o rezistenta la plans ceea ce provoaca suprimarea emotionala ce duce la complicatii psihologice si fizice.

Contrar a ceea ce ni se spune in societate, plansul este, de fapt, foarte sanatos si ar trebui sa vina la fel de natural precum zambetul atunci cand simtim.

Iata cateva motive cheie pentru care plansul este important pentru noi:

STERGE CAMPUL ENERGETIC

Plansul este pentru campul nostru energetic asemeni unui dus. In acel moment se elibereaza emotiile si sentimentele ce devin o energie care se deplaseaza prin chakrele noastre in mod natural. Corpul nu este prost. Stie foarte bine ce sa simta si cand. Este doar o chestiune de permisiune pentru a simti.

Daca simtiti tensiune in campul vostru energetic este din cauza emotiilor suprimate si abtinerea de la ceva anume. Pentru a va elibera trebuie sa lasati corpul si mintea sa simta liber ceea ce simte in momentul acela fara a incerca sa blocati in vreun fel asta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos