Pepe si Oana Zavoranu s-au intalnit pentru prima data de la divort – Cap Limpede

Pepe si Oana Zavoranu s-au intalnit pentru prima data de la divort

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Pepe si Oana Zavoranu s-au intalnit fata in fata, pentru prima data de la divort, in incercarea de a rezolva problema camerei de serviciu pe care bruneta nu vrea sa i-o cedeze fostului sot.

Intalnirea dintre cei doi a debutat cu stangacii, semn ca sunt emotionati, si a continuat cu zambete si glume, desi niciunul nu pareau in largul lor.

Loading...

„Ma uitam ca are ochii albastri”, a spus Pepe.

„Se mai schimba lucrurile cu trecerea timpului. (…) Eu am ras, am plans daca am simtit si am recunoscut ca din cand in cand imi e dor de Pepe. (…) Mai, esti foarte plin pe tine si nu ai de ce. Coboara printre noi, nu mai sta printre norisori. Hai sa fim oameni in primul rand. Daca ai facut o piesa pentru mine ar fi trebuit sa spui ca e pentru mine. Este vorba despre piesa „O femeie dintr-o suta” „, i-a spus Oana Zavoranu.

„Hai sa fim seriosi, piesa am scris-o cand eram cu tine”, i-a raspuns Pepe.

„Si la cine te gandesti cand o canti?”, l-a intrebat Oana.

„E un act artistic”, i-a replicat Pepe razand.

Oana Zavoranu si Pepe au divortat in iunie 2011, dupa 5 ani de casnicie si 7 ani de relatie, principalul motiv fiind infidelitatea brunetei.

Pepe si Oana Zavoranu s-au intalnit pentru prima data de la divort was last modified: octombrie 31st, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close